• Nou
5941952005291

Principele Radu

Rating:
(1)
5941952005291
58,50 Lei
Stoc epuizat

Detalii produs

Categorie:
Vin alb
Producător:
Tohani
Tip Vin:
Sec
Culoare:
Alb
Volum / Greutate:
750ml
Țară:
România
Regiune:
Muntenia
Soi struguri:
Chardonnay
Alcool:
14.3%
Temperatură servire:
8-10 ℃
Caracter:
Condimentat
Floral
Fructat
Mineral
Asociere gastronomică:
Brânzeturi tinere
Paste
Pește | Fructe de mare

Descriere

Surpriza lui noiembrie 2019 este un vin pretios care parca s-a nascut din auriul acestei toamne. Galben pai, intens si stralucitor, Principele Radu Chardonnay se alatura Merlot-ului de sub aceeasi eticheta ca unul din marile vinuri ale Tohaniului. Oferind un spectacol olfactiv de arome minerale ce se deschid cu note de flori de camp si esente de citrice, pentru ca apoi sa etaleze delicate senzatii de sofran alaturi de flori de vanilie si talc, Principele Radu Chardonnay este o noua creatie dedicata excelentei, rafinamentului si elegantei desavarsite.
Note degustare: Galben pai, intens și strălucitor. Spectacol olfactiv de arome minerale ce se deschid cu note de flori de câmp și esențe de citrice, pentru ca apoi să etaleze delicate senzații de șofran alături de flori de vanilie și talc. După câteva secunde în pahar, în nas ajung splendide note de miere de salcâm și flori de tei. Gustul este seducător și aromat, fin în atacul inițial, ce se dovedește rotund pe papilele gustative, cu o superbă aliură tonică. Final aromat și postgust prelung, cu elegante senzații de baric.

Review-uri (1)

1 Review-uri

Excelent
Unul din cele mai bune Chardonnay-uri pe care le are România. Pentru mine cel mai bun după La Stejari - chardonnay de Recas și merge umăr la umăr cu Chateau Valvis - chardonnay de Samburesti. O adevarata încântare a vieții !!!
la data de

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la favorite
Produs adăugat în lista de comparat