Your cart
Coșul de cumpărături este gol
Detalii produs
Descriere
Proces de producție: Strugurii au fost culeși în luna septembrie și au fost lăsați în lădițe la uscat, timp de 3 luni după o metodă tradițională de uscat strugurii din zona Miniș-Măderat. În această perioadă boabele și-au continuat maturarea. Fermentația a avut loc 2 luni pe boabe într-un rezervor de inox, după această perioadă vinul ravac a fost mutat într-un butoi de stejar de 1000 de litri unde a continuat fermentarea. Maturarea a avut loc în butoi de stejar franțuzesc cu capacitatea de 1000 litri, timp de 3 ani.
Note de degustare: Culoarea este un roșu închis. Olfactiv se regăsesc cireșe negre, prune uscate, fructe de pădure negre, cafea, condimente dulci, piele. Gustul rotund i catifelat se împletește cu un postgust lun și puternic cu note de tabac și ciocolată.
Note de degustare: Culoarea este un roșu închis. Olfactiv se regăsesc cireșe negre, prune uscate, fructe de pădure negre, cafea, condimente dulci, piele. Gustul rotund i catifelat se împletește cu un postgust lun și puternic cu note de tabac și ciocolată.
Review-uri (2)
Excelent
Un vin excelent. Recomand!
Pare italian chiar daca e din Arad
Un vin facut in stil italian si care poate oricand sa fie comparat cu cele mai bune vinur italiene, merita.