• Nou
5200122780414

Anassa Mountain tea bio horeca 90 plicuri

Rating:
(0)
5200122780414
184,00 Lei
Stoc epuizat

Detalii produs

Categorie:
Ceaiuri
Producător:
Anassa
Volum / Greutate:
10g
Țară:
Grecia

Descriere

Porții 10 • Greutate 10g

Un ceai parfumat blând cu multe efecte benefice. Este bogat în flavonoide și uleiuri esențiale, oferind protecție antiinflamatoare și antioxidantă. Nu are efect stimulant, ceea ce ne permite să-l consumăm pe tot parcursul zilei.

Ierburi organice grecești • Fără cofeină • 100% natural

Momente: Trebuie doar un moment pentru a savura o infuzie rafinată.

Pachetul conține 10 pliculețe de ceai ambalate individual. De asemenea, sunt incluse bețe de lemn pentru a susține prepararea într-o cană.

Ingrediente
Ceai grecesc de munte

Sugestie de preparare: Turnați apă clocotită proaspăt peste plicul de ceai. Lăsați să infuzeze timp de 3-5 minute sau mai mult pentru un gust mai puternic.

Iată câteva dintre beneficiile pentru sănătate ale ceaiului de munte grecesc:

Antiinflamator: Ceaiul de munte grecesc conține flavonoide și uleiuri esențiale, care au proprietăți antiinflamatoare. Aceasta poate ajuta la reducerea inflamației în organism, ceea ce poate duce la o serie de beneficii pentru sănătate, cum ar fi îmbunătățirea durerii articulare, reducerea riscului de boli de inimă și o funcție cognitivă mai bună.
Antioxidant: Ceaiul de munte grecesc este, de asemenea, o sursă bună de antioxidanți. Antioxidanții ajută la protejarea organismului de daunele cauzate de radicalii liberi, care pot duce la o serie de boli cronice.
Fără cofeină: Ceaiul de munte grecesc este fără cofeină, așa că poate fi savurat pe tot parcursul zilei fără a provoca agitație sau anxietate.
Dacă sunteți în căutarea unui ceai sănătos și revigorant de savurat, ceaiul de munte grecesc este o opțiune excelentă. Este fără cofeină, organic și are o serie de efecte benefice pentru sănătate.

Review-uri (0)

Niciun review
Produs adăugat la favorite
Produs adăugat în lista de comparat